Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısı montajı silme hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çısoy üründe suç yapılmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Sınırlı bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını esenlayana derece dayanması çok önemlidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kaçış yolları ve diğer tedbirler, yangın yahut öteki ivedi durumlarda dirilik eminğinin ancak hareketsiz bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Başkaca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) asliye amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki kötü, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu negatif koşulların başka katlara geçişini engellemek veya olası evetğu kadar geciktirmektir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi ülke verilmemelidir. Kusursuzca Yangın Çıkış Kapısı planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda enikonu duyar davranışları sergilemektedir.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu Yangın Kapısı durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı namına yapı defa aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa karınstrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna rabıtlı olarak elan ehven olmaktadır.

Not: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış semtüne doğru panik bar kolu bulunmasıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle Yangın Kapısı hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page